Üzemanyag online válalkozása számára.

Mindenki számára világos, hogy egy jól működő céges weboldal, vagy webáruház elengedhetetlen a sikeres on-line vállalkozásokhoz.Viszont elégséges is? Azt kell mondjuk, hogy NEM!
Amennyiben Ön vásárol egy komoly személygépjárművet, és nem tölt bele üzemanyagot, akkor az a jármű nem lesz képes teljesíteni hivatását. Így működik ez az online világban is.

Online marketing nélkül internetes boltja a “ház előtt fog parkolni”, és a csak véletlenül arra járok tudják majd megcsodálni.

 •  Googel AdWords?
 •  Etarget?
 •  Facebook?
 •  SEO?
 •  Content Management?
 • Mi szívesen eláruljuk mit érdemes “tankolnia”.

  Árajánlatkérés előtt tekintse meg referenciáinkat, és ügyfeleink véleményét.

  Hogy működik?

  Legismertebb formája, hogy népszerűvé tegye a weboldalát, a kattintás alapú keresőhirdetés, azaz a PPC reklám /Pay Per Click/.
  Maga a reklám megjelenítése ingyenes, valójában csak a tényleges látogatókért fizet. A hirdetés legtöbbször a találatok felett jelenik meg vagy pedig a jobb oldalon.
  Legismertebb szolgáltatója ennek a hirdetésnek a Google Adwords. A kampány megvalósítása nem igényel nagy pénzösszegeket. A hirdető maga döntheti el mekkora egyenleget kíván a reklámra szánni.

  Tudja már hogyan profitálhat a közösségi oldalakon?

  A közösségi oldalak virágkorát éljük. Az utóbbi időben egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az internetes hirdetési piacból.
  Óriási előnye, hogy a hirdető szabadon választható célcsoportot tud megcélozni (lakhely, korosztály, nem identitás, családi állapot…)
  .

  A hirdetés csak a potenciális ügyfeleknek jelenik meg. A kampány sikerességét folyamatosan tudja ellenőrizni közvetlenül a közösségi oldalon. Helyesen kialakított reklámmal könnyen a saját weboldalára illetve webáruházába tudja csalogatni a látogatókat.