Növeljük meg weboldala látogatottságát!

Egy weblap megtervezésével és elindításával munkánk nem ér véget. Valójában csak ezután kezdődik: az ügyfeleit tájékoztatni kell, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt. Manapság iratlan szabály: ha nem található meg a Google-n, nem is létezik. Felesleges egy hatékony designnal megtervezett weboldal, ha nem kattint rá senki.

A SEO keresőoptimalizálás egy hosszú, de annál hatékonyabb formája a webmarketingnek. Használható eredmények csak pár hónap elteltével mutatkoznak.
Mit is jelent tulajdonképpen a SEO? Elsősorban letisztult forráskódot, a W3C betartását és a kulcsszavak elemzését illetve megfelelő használatát.
Továbbá a linképítés, amelynek során egy adott honlap számára külső webhelyekre támaszkodva webtámogatást hozunk létre és tartunk fenn. Ilyen például saját weboldalunk regisztrálása az internetes katalógusokba. Minél több link mutat az oldalunkra, annál értékesebb lesz tartalma a keresők számára.

Járjon egy lépéssel a konkurencia előtt. Segítünk TOP helyre kerülni a keresőkben!

Miért velünk?

Folyamatos konzultációval felmérjük az Ön igényeit és célkitűzéseit. Majd optimalizáljuk az oldalt, reklámkampányt indítunk, hogy a Google találati listájában minél magasabbra kerüljön. Gondoskodunk arról is, hogy a közösségi oldalakon is szemet szúrjanak az Ön szolgáltatásai.
Egy jól működő honlap alapja egy részletes elemzés. A web audit célja, hogy pontosan megtudjuk mik az oldal hiányosságai. Statisztikák figyelésével értékes információkhoz jutunk, így javítani tudjuk a meglévő hibákat.

Látható eredmények nem jönnek azonnal. Ezért fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkkel kapcsolatban álljunk és folyamatosan konzultáljunk az észrevételekről.