Online marketing | WADO Digitális ügynökség
/wado-content/themes/wado/img/logo_emblema2.svg
Szolgáltatásaink

Online marketing

Amikor az interneten böngésző, keresgélő embereknek megjelennek a reklámüzeneteid, termékeid fényképei, grafikus hirdetéseid – ez mind (és még sok más) – az online marketingnek köszönhető. Tehát amennyiben üzenni szeretnél a lehetséges ügyfeleidnek, akkor az online marketing eszközeire lesz szükséged.

Google és Facebook hirdetések

Költség vagy megtérülő befektetés?

Ha megkérdeznénk, hogy hol szeretnél hirdetni az interneten, fogadni mernénk, hogy ez lesz a válaszod: A Google-n és a Facebookon! Ez a helyes válasz, lássuk mit ajánlunk.

Google szöveges hirdetések:

A legismertebb formája, amikor a netező bepötyögi a keresett kifejezést, és az eredmények között megjelenik a te célzott reklámüzeneted. Ezért még nem fizetsz semmit, maga a reklám megjelenítése ingyenes. Fizetni csak akkor fogsz, ha a netező érdeklődését felkelted, és rákattint a hirdetésedre.

Google banneres hirdetések:

Itt nem a keresett kifejezésre fókuszálunk, hanem hogy szép és érdekes grafikus hirdetésekkel felkeltsük az internet használók érdeklődését a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt.

Facebook hirdetések:

A Facebook nem csak érdekes, vicces vagy kevésbé vicces bejegyzések megosztására szolgál. Fejlett marketing eszközei segítségével el tudod érni a potenciális ügyfeleid. Valaki meglátogatta a weboldalad, de utána átpattant a Facebook-ra? Nem gond, mert a Facebook-on egyszer csak a te hirdetéseddel találkozik, nem véletlenül. Olyan trükköket ismerünk, amire garantáltan felhúzod majd a szemöldököd. Tegyünk egy próbát!

Kapcsolódó referenciák Ajánlatot kérek

Facebook és Instagram oldalak kezelése

Jó lenne mindig szem előtt lenni, igaz?

Lehet vannak, akik úgy gondolják, léteznek fontosabb felületek, ahol érdemes a vállalkozásukat “mutogatni”. Mi viszont tudjuk, hogy vállalkozásod egyik fő marketing eleme a Facebook és Instagram jelenlét. Az itt történő kommunikáció segít kapcsolatot teremteni a jelenlegi vásárlói köröddel, de fontos szerepet játszik ennek a körnek a bővítésében is.

De milyen lehetőségeket is rejtenek a közösségi médiák? Mit kínálhatsz a közönségnek?
Tudatosítanod kell, hogy a Facebook és az Instagram, nem közvetlenül az eladásra koncentrál. Itt a közösséged építed, bemutatod a termékedet vagy szolgáltatásodat, és különböző információkat osztasz meg annak kapcsán. Mindezt sokféleképpen tudod megtenni:

  • készíts érdekes, esetleg tanulságos tartalmat
  • előrukkolhatsz viccesebb tartalommal is, itt belefér
  • mutasd be termékedet különféle történeteken keresztül, melyek akár magáról az olvasóról is szólhatnának

 

Nem jutnak eszedbe jó ötletek? Nem tudod, milyen képpel és szöveggel kommunikálj? Nincs gond, erre vagyunk itt mi. Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod Facebook kommunikációja igazi profizmust sugározzon, bátran fordulj hozzánk, és mi gatyába rázzuk ezeket a felületeidet is.

Árösszehasonlító oldalak e-shopok számára

Szeretnéd, hogy webshopod profitot termeljen?

Nem kerülheted el az árösszehasonlító oldalakat (Heuréka, Árukereső) használatát, ha webáruházat üzemeltetsz. A hirdetők elenyésző százaléka használja hatékonyan ezeket a hirdetési platformokat, pedig bőven van benne potenciál! Legnagyobb előnyük, hogy itt már vásárlásra elszánt netezők böngésznek, akik csak pár kattintásra vannak a végső döntéstől. Szerinted jó ötlet elfecsérelni a lehetőségedet, hogy az ajánlatodat még többen lássák? Mi nem tennénk a helyedben.

Kapcsolódó referenciák Ajánlatot kérek

Automatizált ügyfélszerző rendszerek

Jó lenne, ha szinte magától működne, ugye?

Olvasom a kedvenc hírportálomat, közben megakad a szemem egy érdekes hirdetésen. Rákattintok és már a cég weboldalán vagyok, pár perc olvasás után továbbállok. Folytatva a böngészést az interneten, egyre gyakrabban köszönnek vissza ennek a cégnek a hirdetései. Egyik Facebook hirdetésük után úgy döntök, hogy Kedvelem (Like) az oldalukat.

Következő héten látok egy érdekes ajánlatot tőlük a Facebookon, kattintok, újra a weboldalukon vagyok. Szimpatikus cég, a kínálatuk is érdekel, így feliratkozom a hírlevelükre. Két héttel később kapok egy hírlevelet, hogy szezonvégi kiárusításuk van. Na jó, úgyis régóta tervezem egy új fűnyíró vásárlását, az első benyomás meggyőzött. Kosárba rakom a terméket, majd megrendelem.

Egy héttel később újabb emailt kapok tőlük, amiben arról érdeklődnek, hogy minden rendben volt-e az általam vásárolt termékkel. Kedves tőlük, érzem a törődést.

Egy online vásárlói történet ilyen is lehet. Az automatizált ügyfélszerző rendszerek a hasonló történetek tudatos és tervezett lebonyolításában segítenek. Ha érdekel a téma, kérj időpontot tanácsadásunkra!

Online marketing referenciák