Szolgáltatások | WADO Digitális ügynökség
/wado-content/themes/wado/img/logo_emblema2.svg

Online marketing

Lennél te a tű a szénakazalban? Nem túl biztató pozíció! Ha nem szeretnél észrevétlen maradni az internetes piactéren, akkor ideje megismerkedned az online marketing lehetőségeivel. Szeretünk fejlődni vágyó és elszánt kisvállalkozásokkal együtt dolgozni, növekedési pályára állítani őket a Google és Facebook marketing eszközeivel.

Online marketing
Webfejlesztés

Webfejlesztés

Kéne a cégünknek egy weboldal - az egyik leggyakrabban hallott mondat a leendő ügyfeleinktől. Kezdetnek nem rossz, de ezután kezdődik a valódi munkánk. Tudtad, hogy egy weboldal elkészítése akár 100 munkaórát is jelenthet? Egy webáruházé általában ennek többszöröse. Kérdezünk, ötletelünk, tervezünk, és megvalósítunk!

Grafikai tervezés

Meglátni, és megszeretni. Az első benyomást semmi sem befolyásolja jobban, mint a külső megjelenés. Saját kreativitásunkat felhasználva tervezzük meg elképzeléseid.

  • Webdesign - UI, UX
  • A webdesign-hoz kell néhány fontos tulajdonság: a rendszerben gondolkodás és némi üzleti érzék. Ezen felül tisztában kell lennünk a felhasználó viselkedésével, emberi tulajdonságokkal. Technikai ismereteinknek köszönhetően a webdesign befogadhatóvá, fogyaszthatóvá teszi a közlendő információt – legyen az szöveg, kép, hang vagy videó. Ezért is fontos kihangsúlyozni, hogy nemcsak olyan weboldalakat tervezünk, amelyek szépek, hanem tökéletesen működnek is.

  • Egy vállalat rá jellemző, egyedi színvilágú és stílusú megjelenése a nagyközönség felé elengedhetetlen. Ez lehet webes és nyomtatott média, logó, céges eszközök, kiadványok, reklámok dizájnja, esetleg irodai dekoráció. Mind-mind magában hordozza a cég üzenetét. Arculatunk alapján egy pillanat alatt ránk ismernek az emberek, feltéve, ha megfelelően és megjegyezhetően van felépítve. Ne hagyd, hogy vállalkozásod elvesszen a tömegben.

  • Ha szereted az egyedi és stílusos megoldásokat, akkor erre tökéletes az illusztrációk használata. Mi lehetne jobb, mint épp olyan motívum vagy ikon, ami pontosan tükrözi az elképzeléseidet. Nem kell bújni a különböző oldalakat, hogy megtaláld a neked megfelelőt, sőt kompromisszumos megoldásokkal sem kell beérned. Tőlünk testreszabott illusztrációkat kaphatsz, egyenesen grafikai műhelyünkből.

  • A DTP grafika már ugyan az online téren kívül mozog, de mi ebben is jártasak vagyunk. Ha netán névjegykártyára, plakátra, szórólapra vagy akár billboard-ra van szükséged, bátran keress minket. Kihozzuk ebből a fajta munkából is a legtöbbet.

Grafikai tervezés
Tanácsadás

Tanácsadás

Vállalkozóként megszoktuk, hogy mindenhez értenünk kell. Eláruljuk, hogy ez hiba! Mindenki csinálja azt, amihez igazán ért! Az elmúlt több mint 10 évben rengeteg tapasztalatot szereztünk abban, hogyan segítsünk kisvállalkozásoknak és webáruházaknak magasabb szintre jutni.

Ha tanácstalan vagy, milyen úton indulj el a digitális világban, vagy nem tudod, jó irányba haladsz-e, keress meg minket. Átbeszéljük, hol tartasz jelenleg, milyen lehetőségeid vannak a fejlődésre, milyen eszközök és megoldások lehetnek a segítségedre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot