Webfejlesztés | WADO Digitális ügynökség
/wado-content/themes/wado/img/logo_emblema2.svg
Szolgáltatásaink

Webfejlesztés

Tudtad, hogy ma már nem elég, ha van valamilyen weboldalad!? Azért, mert a valamilyen weboldal és a jó weboldal között óriási a szakadék! A jó weboldal nem csak szép, de olyan, mintha lenne még egy üzletkötőd. Olyan, aki éjjel-nappal dolgozik, és folyamatosan informálja a jövőbeli ügyfeleid. Na, mi pontosan ilyen weboldalt készítünk majd Neked!

Céges weboldalak

Mutasd a weboldalad, és megmondom, ki vagy!

Eldöntötted, hogy cégednek új weboldalra van szüksége, de tanácstalan vagy, mi a következő lépés? Kivel csináltasd meg, hogy a végeredmény olyan legyen, amit elképzeltél? Mi az, amire valóban szüksége van a vállalkozásomnak? Záporoznak a kérdések, és ha nem jönnek a válaszok, megeshet, hogy az egész ötlet a fiókban végzi.

Mi nem legyártjuk, amit mondasz, hanem veled együtt kitaláljuk, mi az, ami valóban segíteni fog vállalkozásodnak. Sokat kérdezünk. Tanácsokat és ötleteket adunk. Sikeres projekt az, amikor te is és mi is elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

Kapcsolódó referenciák Ajánlatot kérek

Webáruház fejlesztés

Milyen egy jó webáruház? Ami pénzt termel neked!

Te hogy jellemeznél egy jó webáruházat? Ahogy az átlagos vállalkozások teszik: legyen gyors, legyen szép, tudjon mindent (is), és legyen olcsó természetesen!

… vagy ahogy egy fejlődni akaró vállalkozó teszi? Én egy olyan webáruházat szeretnék,

  • ami a vállalkozásom erős lábát fogja alkotni, és segít a növekedésben,
  • ami a vállalkozásomnak profitot fog termelni,
  • ami az ügyfeleimnek olyan vásárlói élményt nyújt, amit megérdemelnek,
  • ami nem csak csendben, valahol az internet eldugott sarkában ketyeg,
  • ami folyamatosan fejlődik, és büszkén mondhatom: ez az én webáruházam!
Kapcsolódó referenciák Ajánlatot kérek

Vállalati rendszerek

Ne többet dolgozz, hanem okosabban!

Szereted kézzel bepötyögni a dolgokat? Elveszni a papírtengerben és az excel táblázatokban? Ha igen, akkor sok sikert a munkádhoz, ez a szolgáltatásunk nem neked szól. Viszont amennyiben úgy érzed, ideje elkezdeni a vállalkozásod digitalizációját, és érdekelnek a következő megoldások:

  • automatizált vállalati adatkezelés,
  • különálló vállalatirányítási rendszerek összekötése (könyvelés, webáruház, logisztika),
  • egyedi igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek tervezése és programozása.

 

A fent felsorolt megoldások ma már nem úri mulatságok. Segítik a vállalkozásod átláthatóbb működését, és az automatizált folyamatok segítségével a kézzel végzett munka helyett a stratégiai dolgokkal foglalkozhatsz. A téma összetettebb annál, minthogy minden részletét kibontsuk, ezért ajánlom, vedd fel velünk a kapcsolatot, és nézzük meg a lehetőségeid.