Grafikai tervezés | WADO Digitális ügynökség
WADO
Szolgáltatásaink

Grafikai tervezés

Legyen szép, egyedi és működjön! Teszünk róla, hogy már az első benyomás kellemes legyen leendő ügyfeleidnél.

Arculattervezés, vizuális branding

Amikor minden egyben van, felismernek.

Legyen szó csak logótervezésről, vagy akár egy névjegykártyától, a roll-up-on át egészen a social media megjelenésedig, ránk számíthatsz.

Az arculat alapelemei a logó, betűkészletek, színpaletta, kiegészítő grafikai elemek. Az igazi kaland ezeknek az elemeknek a megfelelő használata, kombinációja, adott felületre szabása, hogy minden esetben vizuálisan illeszkedjen az összes addigi anyaghoz.

A brand, azaz márka túlmutat egy arculaton. Abban benne van a cég hitvallása, célja, üzenete, története, személyisége. Grafikusaink segítenek mindezt vizuálisan megfogalmazni (a többit pedig marketingeseinkre bízhatod ;)). De minden igazán nagy dolog egy kis lépéssel kezdődik. Akár logót tervezünk, akár egy teljes nagyarculatot, koncepcióval dolgozunk, mely adaptálható lesz bármilyen későbbi felületedre.

Kiadványtervezés

Erősítsd brandedet kiadványaiddal is!

Csúnya táblázatok, tömény folyószöveg oldalakon át, esetlenül körbefuttatott képek? Engedd, hogy korszerű, meggyőző, esztétikus marketing terméket varázsoljunk word doksidból!

Mondanunk sem kell, mekkora befolyása van egy jól megtervezett brosúrának, katalógusnak vagy egy szépen tördelt e-könyvnek. A megfelelően szerkesztett szövegek szépsége láthatatlan, főként a kényelmes olvasási élményben nyilvánul meg. Ennek elérése meglepően komplex feladat, de szerencsére mi ebben is tudunk neked segíteni. Meg természetesen a kiadványod grafikai tervezésében, hogy maximálisan illeszkedjen a márkádhoz, arculatodhoz, ezzel erősítve vizuális megjelenésedet a piacon.

Egy katalógusnál, de egy e-könyvnél is rendkívül fontos a képek, szövegek megfelelő ritmusa, egyensúlya, ezáltal az olvasó figyelmének fenntartása. Ez a kiadványtervezés művészete.

Felhasználói felület (UI) tervezés

Esztétikusan kikövezett úton tereljük ügyfeleidet közös céljaitok felé.

A UI design, azaz felhasználói felület tervezés egy átfogó kategória, melybe ugyanúgy tartozik webdesign, mint telefonos applikáció. A lényeg a grafikus felület, amellyel közvetlenül találkozik a látogató.

A kihívás, hogy egyaránt egységes megjelenést kell tükröznie a nagy összképnek (képek, színek, tipográfia, sbt.) és az apróbb részleteknek is, egyenként. Ennek érdekében születnek kinézethez illő gomb design-ok, egységes, egyedi ikonszettek, de figyelmet fordítunk az input mezők megjelenésére is. Különböző felbontásokra tervezünk, hiszen egyedi törődést igényel a telefonos felület.

UI tervezéskor nem feltétlenül kell feltalálnunk a spanyol viaszt, hiszen vannak már jól bejáratott felhasználói folyamatok, célszerű elrendezések és jól ismert vizuális jelek, melyek már bizonyították működőképességüket. Úgynevezett „best practice”-ek. Így tényleg arra koncentrálhatunk, hogy egyedi, következetes és átlátható felületek fogadják látogatóidat — számítógépen és mobilon egyaránt —, melyek nem mellesleg finoman irányítanak is.

Egyedi illusztráció és motion design

Egy kép többet mond minden szónál. És mi mond többet egy képnél? Hát persze, hogy egy videó!

Nem kell beérned stock-megoldásokkal, megtaláltad az embereidet. Fontos szakterületünk a kreatív videóvágás és a szabadkézi rajzok készítése. Legyen szó akár a weboldaladat gazdagító illusztrációkról, akár a logód megmozgatásáról, arculatodhoz, stílusodhoz passzolni fog. Nincsenek kompromisszumok, nem jön szembe máshol, hiszen cégreszabottan, neked készül! Ha ezeket az izgalmas és egyedi szolgáltatásainkat választod, azzal egyértelműen márkád igényességét hangsúlyozod.

Egyedi illusztrációinkkal feldobhatod:

  • online felületeidet,
  • katalógusodat,
  • offline reklámanyagaidat.

A mozgó, videó-megoldások pedig tökéletesek lehetnek:

  • hirdetéseidben,
  • social media post-jaidban,
  • weboldaladon.